28 Μαρτίου 2024 / 11:41 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:41 μμ

Συγχαρητήριο μήνυμα Παυλόπουλου σε Μακρόν

από fimotro

«Η εκλογή σας καταδεικνύει την ισχυρή απόφαση του Γαλλικού Λαού να συνεχίσει τη προ-ευρωπαϊκή πορεία του» επισημαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο μήνυμα που απέστειλε σήμερα στον Εμανουέλ Μακρόν για τη νίκη του στις Γαλλικές Προεδρικές εκλογές.

Παράλληλα ο κ. Παυλόπουλος εκφράζει την πεποίθησή του ότι η συνεργασία των δύο χωρών, τόσο σε διμερές όσο και σε ευρωπαϊκό αλλά και διεθνές επίπεδο, θα αποδειχθεί καρποφόρα και εξαιρετικά επωφελής για τα δύο Έθνη.

Συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει:

«Σας εκφράζω τα πλέον ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Κατά την διάρκεια μιας περιόδου που σημαδεύθηκε από την οικονομική, την προσφυγική, την μεταναστευτική και εν γένει ανθρωπιστική κρίση, καθώς και από τις μεγάλες προκλήσεις σχετικά με την ασφάλεια στον κόσμο, η εκλογή σας καταδεικνύει την ισχυρή απόφαση του Γαλλικού Λαού να συνεχίσει τη προ-ευρωπαϊκή πορεία του.

Με βάση και τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο Χωρών μας, είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας, τόσο σε διμερές όσο και σε ευρωπαϊκό αλλά και διεθνές επίπεδο, θα αποδειχθεί καρποφόρα και εξαιρετικά επωφελής για τα δύο Έθνη μας.

Δεχθείτε, παρακαλώ, την έκφραση της υψηλής μου εκτίμησης και των πλέον εγκάρδιων χαιρετισμών μου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα