23 Απριλίου 2024 / 10:19 μμ
23 Απριλίου 2024 / 10:19 μμ

Συγχαρητήρια Παπανδρέου σε Γεννηματά

από fimotro

Ηχηρό μήνυμα για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικής αποτέλεσε, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου, η κινητοποίηση των πολιτών στη διαδικασίας ανάδειξης επικεφαλής της προοδευτικής παράταξης, στην οποία επικράτησε η Φώφη Γεννηματά.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είναι «μια απάντηση σε όσους συστηματικά τα τελευταία χρόνια, υπηρετώντας ακροδεξιές αντιλήψεις, επιδιώκουν να απαξιώσουν τη συνεισφορά της Παράταξής μας στην πορεία της χώρας» είπε ο κ. Παπανδρέου και συνέχισε: Η μήτρα της Παράταξης, είναι αυτή η συμμετοχή των πολιτών, εντολή και παρακαταθήκη για όλους μας, με πρώτη τη Φώφη Γεννηματά. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και με αυτόν το σκοπό δημιουργήθηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Θα προχωρήσουμε συντεταγμένα στα επόμενα βήματα ώστε να φέρουμε στη χώρα τις μεγάλες αλλαγές που οφείλουμε απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα».

Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε «Θερμά συγχαρητήρια σε όσους έφεραν το οργανωτικό βάρος της προσπάθειας, σε όλους τους υποψήφιους του πρώτου γύρου, τον Νίκο Ανδρουλάκη και την αδιαμφισβήτητη νικήτρια Φώφη Γεννηματά».

Μάλιστα, ο άλλοτε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκλεισε τη δήλωσή του με την ευχή προς την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για «καλή μας δουλειά!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα