26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Συγκλονιστικό βίντεο: Διάσωση μικρού παιδιού από τα κύματα στην Κρήτη

από fimotro

Ο φόβος ήταν αποτυπωμένος στα πρόσωπα όλων των λουόμενων σε παραλία της Χερσονήσου στην Κρήτη σήμερα το πρωί, μέχρι τη στιγμή που ο ναυαγοσώστης χωρίς δεύτερη σκέψη, βούτηξε προσεγγίζοντας το μικρό παιδί που έδειχνε ”χαμένο” και μη μπορώντας πλέον να αντιδράσει.

Οι λουόμενοι με αγωνία παρατηρούσαν την προσπάθεια διάσωσης του παιδιού, που να σημειωθεί μπήκε για βουτιά με τους γονείς του έχοντας πάρει μαζί τους και σωσίβιο από το οποίο κρατιόντουσαν για να μη συμβούν τα χειρότερα.

Όμως, σύμφωνα με το neakriti.gr, το μικρό παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί αν και γαντζωμένο στο σωσίβιο με αποτέλεσμα τα κύματα να το παρασύρουν ακόμα πιο μακριά από την ακτή και από τους γονείς του που λίγο αργότερα κατάφεραν με τη βοήθεια των λουόμενων να βγουν έξω από τη θάλασσα.

Τελικά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του ναυαγοσώστη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με τον ίδιο λίγο αργότερα να βγαίνει έξω αγκαλιά με το παιδί, αποσπώντας δυνατό χειροκρότημα από τους λουόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα