20 Απριλίου 2024 / 3:32 πμ
20 Απριλίου 2024 / 3:32 πμ

Συγκλονίζει ο πρίγκιπας Χάρι για τη Νταϊάνα: «Έτσι μας είπε ο μπαμπάς ότι σκοτώθηκε η μαμά» (βίντεο)

από fimotro

Την ερχόμενη Κυριακή, 27 Αυγούστου, 4 μόλις ημέρες πριν συμπληρωθούν 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα του Παρισιού, ένα ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Diana 7 Days” θα προβληθεί στο BBC και το ενδιαφέρον στη Μεγάλη Βρετανία είναι ήδη πάρα πολύ μεγάλο.

Ήδη έχουν προβληθεί κάποια μικρά teaser βίντεο όπου οι Ουίλιαμ και Χάρι μιλάνε για τη μητέρα τους και για την ξαφνική είδηση του θανάτου της,αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά λεπτομέρειες για τη στιγμή που έμαθαν για την απώλεια της μαμάς τους, παρόλο που, όπως οι ίδιοι έχουν τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η ιδιωτικότητα της συγκεκριμένης ανάμνησης είναι κάτι που δεν τους επιτρέπεται να συζητήσουν ανοικτά.

Ωστόσο ο μικρότερος γιος της Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Χάρι, τέταρτος πλέον στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, αποφάσισε ότι θέλει να πει μερικά πράγματα για εκείνη την τελευταία μέρα του Αυγούστου του 1997.

«Δεν μπορώ να πω πολλά για εκείνη την ημέρα. Είναι κάτι πολύ ιδιωτικό. Μπορώ όμως να πω πλέον πως ήταν ο πατέρας μας εκείνος που ήρθε και μας είπε πρώτος ότι σκοτώθηκε η μαμά. Έτσι ειπώθηκε. Και έβλεπες στα μάτια του ότι περνούσε το ίδιο πένθος με εμάς, είχε τον ίδιο πόνο. Ήταν δίπλα μας σε όλο αυτό, μας στάθηκε τρομερά και το περάσαμε όλοι μαζί» ανέφερε ο Χάρι.

«Άνθρωποι μας τραβούσαν και μας αγκάλιαζαν. Δεν τους κατηγορώ, φυσικά δεν τους κατηγορώ. Αλλά ορισμένες στιγμές ήταν σοκαριστικές. Ο κόσμος ούρλιαζε, άνθρωποι έκλαιγαν και τα χέρια τους ήταν βρεγμένα από τα δάκρυά που μόλις είχαν σφουγγίσει από το πρόσωπό τους πριν μου σφίξουν το χέρι». Με τα λόγια αυτά ο πρίγκιπας Χαρί εξέφρασε τα συναισθήματα που βίωσε την ώρα που ακολουθούσε το φέρετρο της μητέρας του την ημέρα της κηδείας της.

Η βρετανική Daily Mail αναφέρει ότι αυτή είναι η πρώτη και τελευταία φορά που οι πρίγκιπες θα μιλήσουν για το θάνατο της μητέρας τους με τόσες λεπτομέρειες. Εκπρόσωπος του παλατιού Κένζινγκτον δήλωσε ότι οι πρίγκιπες ήταν ευχαριστημένοι που συμμετείχαν στο ντοκιμαντέρ αλλά από τούδε και στο εξής θα προσπαθήσουν να επικεντρωθούν στο να τιμούν τη μνήμη της μητέρας τους από το να μιλούν για το παρελθόν.

Ο ίδιος ο Ουίλιαμ ξεκαθαρίζει μέσα από τις αποκαλύψεις του ότι ο λόγος που πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ είναι η επιθυμία του να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη της μητέρας του, να μην ξεχαστεί με το πέρασμα του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα