23 Απριλίου 2024 / 6:13 μμ
23 Απριλίου 2024 / 6:13 μμ

Συγκινητικός ο επικήδειος της Ντόρας (βίντεο)

από fimotro

Πλήθος κόσμου, αλλά και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα Χανίων για την επιμνημόσυνη δέηση και την ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Η κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη απηύθυνε έναν συγκινητικό επικήδειο: «Είμαστε εδώ όλη η οικογένεια, οι φίλοι σου, που σταθήκαν δίπλα σου σε όλες τις μάχες της ζωής σου. Που ακουμπούσαν και ακουμπούσες πάνω σου. Δεν είμαστε εδώ όμως σήμερα για την πολιτική. Είμαστε εδώ να σου πούμε το μεγάλο ευχάριστό, το μεγάλο αντίο. Σε ευχαριστούμε για την ανθρωπιά σου και την καλοσύνη. Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες να αγαπάμε την Κρήτη, που μας έμαθες να τιμάμε τους φίλους μας, το λόγο μας, την ευθύνη μας. Σε ευχαριστούμε που μας δίδαξες να λυγίζουμε αλλά να μη σπαμε, να πέφτουμε αλλά να ξανασηκωνόμαστε. Που να βρω όμως τη δύναμη να σε αποχαιρετήσω».
Η σορός του πρώην πρωθυπουργού μεταφέρεται στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ όπου θα ταφεί, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρίκα Μητσοτάκη.
Η σορός του πρώην Πρωθυπουργού επιβιβάστηκε στον κιλλίβαντα πυροβόλου .Ο κιλλίβαντας θα ακολουθεί, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο χαμηλή ταχύτητα, με αναμενόμενη ώρα άφιξης στον τελευταίο του προορισμό, τις 16:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα