19 Απριλίου 2024 / 12:42 μμ
19 Απριλίου 2024 / 12:42 μμ

Συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Πότε και πού θα γίνουν

από fimotro

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζει σήμερα την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τα συνδικάτα ετοιμάζουν συγκεντρώσεις.

Τον χορό των κινητοποιήσεων άνοιξαν χτες οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ τη σκυτάλη πήραν το απόγευμα οι ένστολοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία με κατάληξη το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

Σήμερα, στις 10.30 το πρωί οι διανομείς φαγητού θα πραγματοποιήσουν μοτοπορεία στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας, με αίτημα καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Στις 18.00 ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε συγκέντρωση στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Θα ακολουθήσει πορεία μέσω των οδών Εγνατία, Βενιζέλου, Λ. Νίκης, με κατάληξη τη νότια πύλη της έκθεσης, μπροστά στη ΧΑΝΘ.

Την ίδια ώρα, μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους και με πορεία θα καταλήξουν στη ΧΑΝΘ, μέσω της παραλιακής λεωφόρου Νίκης.

Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχει και ο ΓΓ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Επίσης στις 18.00, στην Κάμαρα θα συγκεντρωθούν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλη από πρωτοβάθμια σωματεία και εκπρόσωποι κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστή πορεία στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr, στις 18.00 δίνουν ραντεβού στην Αγίας Σοφίας μέλη των Επιτροπών Αγώνα Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής κατά της εξόρυξης χρυσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα