23 Απριλίου 2024 / 2:32 μμ
23 Απριλίου 2024 / 2:32 μμ

Συγγενής αστυνομικού: “Έδερνε τη γυναίκα του και της ζητούσε χρήματα”!

από fimotro

Διαφορετική εικόνα δίνει για τον αρχιφύλακα που ξεκλήρισε μια οικογένεια προτού βάλει τέλος και στη δική του ζωή, ο αδελφός της πεθεράς, ένα από τα τρία θύματα του 46χρονου. Ο κ. Μιχάλης, μιλώντας σε δημοσιογράφους που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας στον Άγιο Παντελεήμονα περιέγραψε τον δράστη του τριπλού φονικού ως έναν “εγκληματία” που “καθημερινά έδερνε τη σύζυγό του” και συνέχεια “την απειλούσε με όπλο”, έχοντας “οικονομικά κίνητρα”.

“Η αδερφή μου, μου έλεγε «υποφέρουμε». Ήταν ένας εγκληματίας. Την απειλούσε με όπλο τα τελευταία δύο χρόνια. Κάθε μέρα έδερνε την γυναίκα του την Ελένη για να της πάρει τα λεφτά. Ήθελε λεφτά από την γυναίκα του για να πάρει ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει στο Κολωνάκι για τον Σημίτη και την έδερνε. Για αυτό τη σκότωσε. Τότε, ανέβηκε η αδερφή μου επάνω και εκείνος τους σκότωσε όλους”, δήλωσε ο αδελφός της πεθεράς και θείος τής γιατρού που έπεσε νεκρή από το χέρι του άντρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα