20 Απριλίου 2024 / 4:53 μμ
20 Απριλίου 2024 / 4:53 μμ

Στο σύστημα…. ΣΥΡΙΖΑ έριξε την ευθύνη ο Μαρινάκης για τον άθλιο προπονητή και την ήττα του Ολυμπιακού!

από fimotro

Στον… ΣΥΡΙΖΑ και τη διαιτησία τα έριξε ο Β. Μαρινάκης για τη νέα ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, μετά από τρίτο συνεχόμενο ματς που οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ο ο προπονητής που επίλεξαν δεν κατάλαβαν ούτε που ήταν ούτε σε τι αγώνα έπαιξαν για να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας.

Βαγγέλης Μαρινάκης κατά πάντων μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Αφού παραδέχθηκε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν η «πρέπουσα» για ένα τέτοιο απαιτητικό ντέρμπι, στη συνέχεια έδωσε ελαφρυντικά στους ερυθρολεύκους, κάνοντας λόγο για κατάφωρη αδικία από τον διαιτητή Παπαπέτρου.

«Με τι ψυχολογία να παίξουν οι ποδοσφαιριστές μας όταν βλέπουν πως δεν παίρνουν αυτό που δικαιούνται» είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια καταδίκασε τα επεισόδια που συνέβησαν με τη λήξη του ντέρμπι.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών επιτέθηκε στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη με αφορμή τα σφυρίγματα που παίρνει τις τελευταίες εβδομάδες ο δικέφαλος του βορρά. «Μας έχει πρήξει για εξυγίανση και καθαρό ποδόσφαιρο; Είναι εξυγίανση αυτό που συμβαίνει» αναρωτήθηκε σχετικά.

Στο «στόχαστρο» του Βαγγέλη Μαρινάκη βρέθηκαν η ΕΠΟ και η Κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «πρωτόγνωρο πόλεμο στα χρονικά» κατά της ομάδας του, αλλά έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια: «Φυσικά και θα παλέψουμε μέχρι τέλους, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο»!

Δείτε το βίντεο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα