19 Απριλίου 2024 / 5:46 μμ
19 Απριλίου 2024 / 5:46 μμ

Στο «σφυρί» η ΕΛΒΟ με 10 εκατ. ευρώ

από fimotro

Οι εργαζόμενοι που εξήγγειλαν 24ωρη απεργία για αύριο, ζητούν να μην πωληθεί και να παραμείνει στην ιδιοκτησία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, καθώς επίσης και η διατήρηση των θέσεων εργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΛΒΟ που δημοσιεύθηκε προχθές, η επιχείρηση γίνεται με κατώτατη τιμή προσφοράς τα 10 εκατ. ευρώ. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών ορίστηκε η 15η Μαΐου. Ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός αφορά το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, από τις οικοπεδικές εκτάσεις μέχρι τα κτίρια, τον διακριτικό τίτλο της επιχείρησης και τις κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες. Να σημειωθεί ότι η αμυντική βιομηχανία έχει τεθεί από το 2014 σε ειδική εκκαθάριση, με την Ernst & Young να αναλαμβάνει Ειδικός Εκκαθαριστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα