29 Μαρτίου 2024 / 3:46 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:46 πμ

Στο σφυρί για 4,3 εκατ. δολάρια το πρώτο σπίτι του Ομπάμα (φωτό)

από fimotro

Το σπίτι στο οποίο πέρασε τα πρώιμα χρόνια της νιότης του ο Μπαράκ Ομπάμα στη Νέα Υόρκη πωλείται έναντι 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων.
Όταν ήταν είκοσι χρόνων, πριν πάει στη Νομική, πριν μετακομίσει στο Σικάγο, πριν παντρευτεί τη Μισέλ και πριν ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα, ο νεαρός Μπαράκ Ομπάμα ζούσε στον τελευταίο όροφο ενός πετρόχτιστου σπιτιού στη συνοικία Παρκ Σλόουπ του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Ο πρώην πρόεδρος μετακόμισε εκεί αμέσως αφού πήρε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Το σπίτι έχει πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια και τώρα χρησιμοποιείται ως ενιαίο σπίτι. Δεν είχε βγει στη αγορά από το 1994. Χτίστηκε το 1903 και ακόμα διατηρεί κάποιες ιστορικές λεπτομέρειες που έχουν μείνει για να θυμίζουν άλλες εποχές.

Εκτός των άλλων έχει και κήπο, πράγμα σπάνιο για σπίτι σε αυτήν την περιοχή, στην οποία έχει στηθεί ξύλινη πέργκολα με τραπέζι που προσφέρεται για οικογενειακά γεύματα, όπως αναφέρει στην περιγραφή το μεγάλο μεσιτικό γραφείο μέσω του οποίου αναζητείται αγοραστής. Ο όροφος στον οποίο έμενε ο Μπαράκ Ομπάμα έχει τρία υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα