19 Απριλίου 2024 / 1:56 πμ
19 Απριλίου 2024 / 1:56 πμ

Στο σφυρί βγαίνει σήμερα η τεράστια έπαυλη του Στ. Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι

από fimotro

Πίσω από την offshore Brionte Limited κρύβεται η βίλα του άλλοτε ισχυρού  άνδρα του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, που διέθετε στο Πόρτο Χέλι και σήμερα 28/2 στις 14:00 βγαίνει στο σφυρί μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bankingnews.gr, υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Η επισπεύδουσα τράπεζα είναι Alpha Bank η οποία στην ουσία κλείνει το κεφάλαιο του ισχυρού εκδότη καθώς αντιμετωπίζεται ως κοινός θνητός που χάνει τα πάντα αφού δεν έχει πληρώσει τα δάνεια που έλαβε
Πρόκειται για μία έπαυλη σε μία έκταση 20.741,00 τ.μ που περιλαμβάνει μία διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο ισόγειο και χώρο στάθμευσης και πισίνα.
Η αξία της έπαυλης αποτιμήθηκε στα 4,7 εκατ ευρώ και ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στον πλειστηριασμό θα πρέπει να προκαταβάλουν το ποσό του 1.395.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, η βίλα βρίσκεται στη θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού της Δ.Κ. Πορτοχελίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ερμιονίδας.
Η παραλιακή έπαυλη του πρώην ισχυρού ανθρώπου των ΜΜΕ ήταν «κόσμημα» για την περιοχή.
Πρόκειται για περιοχή φιλέτο για τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο real estate καθώς απευθύνεται σε υψηλά βαλάντια
Μέχρι αργά χθες το βράδυ, οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες και δεν ήταν εφικτό να επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον των αγοραστών.
Ανάμεσα στους περίπου 500 πλειστηριασμούς που θα  πραγματοποιηθούν συμπεριλαμβάνονται και 14 ακίνητα της εταιρείας ένδυσης Καρούζος, οι οποίοι όμως οδηγήθηκαν σε αναστολή καθώς υπήρξε συμφωνία με την Alpha Bank για την αποπληρωμή των οφειλών.
Τα  ακίνητα ήταν στην περιοχή του Κολωνακίου, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της χώρας
Η σημαντική αύξηση των πλειστηριασμών της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου οφείλεται στο γεγονός ότι πέρασαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα όλοι οι φυσικοί πλειστηριασμοί που θα γίνονταν στα Ειρηνοδικεία της χώρας με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να ξεπεράσει του 2000 ενώ την προηγούμενη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ήταν 70 σε σύνολο 1586 πλειστηριασμών
Ο αριθμός των συμβολαιογράφων που αναλαμβάνει πλειστηριασμούς είναι σχετικά  μικρός και φθάνει μόλις του 300 σε σύνολο 3000 συμβολαιογράφων σε όλη τη χώρα.

Πηγή: bankingnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα