29 Μαρτίου 2024 / 11:08 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:08 πμ

Στο ΣτΕ προσφεύγει ο Νίκος Παπαουλάκης, πρώην αντιπρόεδρος του ΕΕΤΤ

από fimotro

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας φέρνει, το θέμα της απόλυσής του από τη θέση του αντιπρόεδρου της Εθνικής Επιτροπής Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ο Νίκος Παπαουλάκης, σχεδόν 7 μήνες μετά τον σάλο που προκάλεσε η «εμφάνισή» του σε ρόλο συμβούλου της ΝΔ, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών ραδιοσταθμών.

Ο κ. Παπαουλάκης ο οποίος, με απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο απ’ όπου του επιβλήθηκε οριστική παύση, με ψήφους 3-2, μιλά για «εκδικητική πολιτική ενέργεια της κυβέρνησης».

Στην αίτησή του υποστηρίζει ότι το φθινόπωρο του 2017 του ζητήθηκε από τη Ν.Δ. να συμμετέχει σε συζήτηση στα γραφεία του κόμματος για τη μετάβαση του ραδιοφώνου από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή. Πράγματι δέχτηκε να παρευρεθεί στη συνάντηση αυτή, όπως είχε κάνει και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν όταν κλήθηκε από άλλους φορείς (εκτός Ν.Δ.). Μετά την παρουσία του σ’ εκείνη τη συνάντηση, ισχυρίζεται ότι έγινε στόχος επίθεσης από μερίδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, από την οποία διασύρθηκε δημόσια, καθώς εμφανίστηκε ως έμμισθος σύμβουλος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, ως εντεταλμένος σύμβουλος του Σαμάρα, κ.λπ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Παπαουλάκη, από την απόλυσή του επλήγη το κύρος της ΕΕΤΤ και παραβιάστηκε η αρχή της αμεροληψίας με αφορμή τα σχόλια σε βάρος του τ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα