29 Μαρτίου 2024 / 10:08 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 10:08 πμ

Σε Αργεντινή και Ιταλία ψάχνουν παίκτες οι Ερυθρόλευκοι

από fimotro

Για δεύτερη σερί μέρα σε Αργεντινή και Ιταλία, τα ονόματα των Χερμάν Κόντι και Αλέσιο Τσέρτσι συνδέονται με τον Ολυμπιακό. Ο ρόλος του Μάριο Ουσίγιος στις δύο αυτές περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει πέσει σε… τοίχο όσον αφορά το θέμα της ενίσχυσης με έναν κεντρικό αμυντικό, που αποτελεί μια από τις μεταγραφικές προτεραιότητες στο Λιμάνι.

Ο Γκονσάλο Ροντρίγκες κατέληξε στην Σαν Λορένσο -που ήταν και η επιθυμία του- ενώ από τις υπόλοιπες περιπτώσεις που τέθηκαν στα υπόψιν των Πειραιωτών, άλλοι δεν ενθουσίασαν και άλλοι ήταν εκτός οικονομικών ορίων της ομάδας.

Από το βράδυ της Τετάρτης (28/6) ήρθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Χερμάν Αντρές Κόντι, του 23χρονου (3/6/1994) στόπερ της Κολόν Σάντα Φε, που πέρσι πραγματοποίησε 21 εμφανίσεις (1890′), φτάνοντας συνολικά τις 77 με τον αργεντίνικο σύλλογο.

Πρόκειται ξεκάθαρα για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά ο Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος και είναι “φακελωμένος” από τους συνεργάτες του Αργεντίνου αθλητικού διευθυντή, αυτούς που συνθέτουν πλέον το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού (Κλάουντιο Κάρσι, Φερνάντο Γκονσάλες, Μάριο Ουσίγιος Τζούνιορ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα