23 Απριλίου 2024 / 10:34 μμ
23 Απριλίου 2024 / 10:34 μμ

Στο πλευρό του υπ. δημάρχου Π. Αγγελόπουλου η τρίτη ηλικία του Ζωγράφου

από fimotro

Χαμός γίνεται στην πόλη του Ζωγράφου με τον υποψήφιο δήμαρχο Π. Αγγελόπουλο και ηλικιωμένους ανθρώπους που βοηθά όσο μπορεί. Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 πραγματοποίθηκε με μεγάλη επιτυχία η μονοήμερη εκδρομή της παράταξής μας «Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ & Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση» με το Α’ ΚΑΠΗ Ζωγράφου, όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με πάνω από εκατό άτομα.
Κατά τη διάρκεια της εκδρομής τα μέλη του ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να περάσουν από την μαγευτική διαδρομή του δάσους Υμηττού, από τις Ιερές Μονές Καισαριανής και Αστερίου και έπειτα να μεταβούν στη λίμνη Μαραθώνα για περπάτημα στο φράγμα της λίμνης και στάση για καφέ σε παρακείμενη καφετέρια.
Αξιοσημείωτη ήταν η στάση στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ, όπου οι εκδρομείς ξεναγήθηκαν και προσκύνησαν.
Στη συνέχεια, η ζεστή ταβέρνα στη Λούτσα ήταν η τελευταία μας στάση, όπου με καλό φαγητό, άφθονο γέλιο και χορό ολοκληρώθηκε αυτή η υπέροχη εκδρομή.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ Ζωγράφου καθώς και του Β’ & Γ’ ΚΑΠΗ, που συμμετείχαν στις εκδρομές που διοργάνωσε η παράταξή μας και μοιραστήκαμε τόσο όμορφες στιγμές. Η στήριξη σας στον αγώνα μας και η αγάπη σας μας ενώνουν και μας βοηθούν να πάμε το Ζωγράφου…ΜΠΡΟΣΤΑ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα