19 Απριλίου 2024 / 8:34 μμ
19 Απριλίου 2024 / 8:34 μμ

Στο πλήρωμα της φρεγάτας «Λήμνος» μίλησε ο Πάνος Καμμένος

από fimotro

Επίσκεψη στη φρεγάτα Λήμνος πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνοδεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη και του αρχηγού στόλου Αντιναύαρχου Ιωάννη Παυλόπουλο. Ο κ. Καμμένος μίλησε στο πλήρωμα της φρεγάτας ενώ επισκέφθηκε και ενημερώθηκε από τα στελέχη που υπηρετούσαν στο κέντρο επικοινωνιών μάχης του πλοίου. Στο τέλος της επίσκεψής του, δε, συμπλήρωσε το ημερολόγιο καταστρώματος.

Το συγκεκριμένο πλοίο εκτελούσε «καθήκοντα πλοίου επιχείρησης φυλακής σκοπούντος» που σημαίνει ότι πλέει σε πλήρη ετοιμότητα στο Αιγαίο προκειμένου να παρέμβει αν παραστεί ανάγκη όπως συμβαίνει κάθε φορά με ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την προγραμματισμένηα άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ 3/17», μια εθνική τεχνική άσκηση που θα διεξαχθεί στη θαλάσσια περιοχή του κεντρικού Αιγαίου από το βράδυ της 20ής Μαρτίου 2017 έως το βράδυ της 22ας Μαρτίου 2017 και στην οποία θα συμμετέχουν φρεγάτες, πλοία γενικής υποστήριξης, υποβρύχια και πυραυλάκατοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα