24 Απριλίου 2024 / 4:32 πμ
24 Απριλίου 2024 / 4:32 πμ

Στο Πήλιο για ολιγοήμερες διακοπές ο Κυρ. Μητσοτάκης

από fimotro

Μίνι διακοπές στο Πήλιο, μακριά από τα προβλήματα της Αθήνας και της πολιτικής, έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του.
Ο κ. Μητσοτάκης διάλεξε ένα ξενοδοχείο-αρχοντικό στην Πορταριά για την ολιγοήμερη ανάπαυση του ίδιου και μελών της οικογένειάς του, απ’ όπου επισκέφθηκε και το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου στις Αγριόλευκες. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΝΔ απόλαυσε καταβάσεις στις στρωμένες με άφθονο και εξαιρετικής ποιότητας χιόνι, πίστες του Πηλίου.
Στην συντροφιά του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας, Γιώργος Καλτσογιάννης, που είναι και πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου.
Προτού αναχωρήσει σήμερα για την Αθήνα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε μια σύντομη στάση στον Βόλο, όπου συναντήθηκε με τον βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο και στελέχη του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα