25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Στο Μαξίμου σήμερα για το Κυπριακό ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ

από fimotro

Το σκηνικό στο Κυπριακό, όπως διαμορφώνεται μετά την κατάρρευση των συνομιλιών, θα βρεθεί σήμερα στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Τσίπρας και Κυπριανού θα έχουν συνάντηση σήμερα στις 18:30 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Πριν το ταξίδι του στην Ελλάδα, ο κ. Κυπριανού θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Κύπρου, στη Λευκωσία.

Η μετέωρη απειλή Ερντογάν για «σχέδιο Β» και οι σκληρές αλήθειες του ελληνικού ΥΠΕΞ
«Αν δεν βρεθεί λύση θα εφαρμόσουμε το σχέδιο Β ή το σχέδιο Γ» προειδοποίησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου των G20 στο Αμβούργο και την αποτυχία των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού στο Κραν Μοντανά.

Οι παρενέργειες από την εξέλιξη αυτή για την Κύπρο, αλλά και την Ελλάδα, διαφαίνονται από τις πρώτες ώρες και το κλίμα έντασης συνεχίζεται, με τις ευθύνες να αποδίδονται από την μία πλευρά στην άλλη.

«Λυπάμαι για την αποτυχία της Συνόδου για το Κυπριακό. Δείξαμε καλή θέληση. Θα προσπαθούμε για να βρεθεί λύση. Όμως αν δεν βρεθεί, τότε μπορούμε να εφαρμόσουμε και το σχέδιο Β ή το σχέδιο Γ. Θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στην εξεύρεση λύσης στο ζήτημα και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πλευρές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα