28 Μαρτίου 2024 / 11:54 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:54 πμ

Στο Μαξίμου κάνει κουμάντο ο Τσίπρας, στο “Καραϊσκάκης” κάνουν οι Ολυμπιακοί…

από fimotro

tsiprasΑπό τα επίσημα του Καραϊσκάκη αποφάσισε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Βοσνία ο Αλέξης Τσίπρας. Βαζελοκατάσταση με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς, γενικά η παρουσία τους δεν συγκίνησε κανένα στο γήπεδο, ούτε στις τηλεοράσεις.
Ο Πρωθυπουργός, μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, βρέθηκε στην κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνική μας με την Βοσνία και στο 5ο λεπτό ο τηλεοπτικός φακός στράφηκε πάνω του, την ώρα που έπαιρνε θέση στα VIP. Φορώντας ένα χοντρό μπλε μπουφάν, ο πρωθυπουργός είχε χειραψίες με τον κόσμο που βρισκόταν δίπλα του και στη συνέχεια αφοσιώθηκε στο ματς. Βαζελοπαρέα στο Φάληρο  και αυτό δεν είναι καλό. Δεν είναι καθόλου καλό αυτό! Κανένας κανονικός Γαύρος δεν υπάρχει στην δήθεν αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα; Κανένας απολύτως; Κρίμα!

Fimotro

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα