17 Απριλίου 2024 / 2:32 πμ
17 Απριλίου 2024 / 2:32 πμ

Στο ΕΣΡ προσφεύγει η ΝΔ, για στημένα γκάλοπ του Μαξίμου!…

από fimotro

Σε σφοδρή αντιπαράθεση για τις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι οδηγούνται κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, μετά το «non paper» του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε λόγο για «κατάρρευση του δημοσκοπικού αφηγήματος της ΝΔ». Βασιζόμενοι στο γεγονός ότι στο «non paper» που εξέδωσε, η Κουμουνδούρου επικαλείται στοιχεία δημοσκόπησης εταιρείας εκτός συστήματος πιστοποίησης (σ.σ. πρόκειται προφανώς για την Common View, η οποία διενήργησε τη δημοσκόπηση για λογαριασμό του news247.gr -η σχετική ανάρτηση έχει «κατέβει» από την εν λόγω ιστοσελίδα), κύκλοι της ΝΔ αναφέρουν, δίχως να κατονομάζουν την εταιρεία: «Η παρέα του Μεγάρου Μαξίμου για μεγάλο διάστημα κατήγγειλε συλλήβδην τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Τώρα βγάζει non paper, χρησιμοποιώντας στοιχεία μιας άγνωστης εταιρείας εκτός συστήματος πιστοποίησης, εκτός ΣΕΔΕΑ, εκτός οποιουδήποτε έλεγχου, χωρίς καμία παρουσία και εκπροσώπηση».

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγα λεπτά, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα προσφύγει αύριο στο ΕΣΡ, ζητώντας να διασφαλιστεί η τήρηση της νομιμότητας. Παράλληλα, γαλάζιες πηγές εξαπέλυσαν δριμύτατη επίθεση κατά του Μεγάρου Μαξίμου.

“Η παρέα του Μεγάρου Μαξίμου για μεγάλο διάστημα κατήγγειλε συλλήβδην τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Τώρα βγάζει non paper χρησιμοποιώντας στοιχεία μιας άγνωστης εταιρείας εκτός συστήματος πιστοποίησης, εκτός ΣΕΔΕΑ, εκτός οποιουδήποτε ελέγχου, χωρίς καμία παρουσία και εκπροσώπηση. Η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια. Η Νέα Δημοκρατία αύριο προσφεύγει στο Ε.Σ.Ρ. προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση της νομιμότητας στη διεξαγωγή και δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων”, τονίζουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Σ.Σ. Fimotro: Συμπέρασμα; Ότι γινόταν επί ΝΔ που ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε το τότε Μαξίμου για στημένες δημοσκοπήσεις, γίνεται τώρα αντίστροφα! Θα το ξαναδούμε αυτό το έργο πολλές φορές, αλλά απαντήσεις για το χάλι στην πραγματική οικονομία καμία και από κανένα κόμμα. Κατάντια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα