28 Μαρτίου 2024 / 11:22 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:22 πμ

Στο δικαστήριο ο παππούς που βίασε την 8χρονη εγγονή του στο Λασίθι

από fimotro

Η ιστορία φρίκης που εκτυλίχθηκε τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2014 σε σπίτι στην Κρήτη αναμένεται να αναβιώσει σήμερα στο δικαστήριο.

O 55χρονος σήμερα παππούς είχε βιάσει την 8χρονη -τότε- εγγονή του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Πρωτόδικα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, είχε κρίνει τον 55χρονο ένοχο για τα κακουργήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και του είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 25 ετών. Σήμερα η υπόθεση θα εξετασθεί σε δεύτερο βαθμό.

Το ρεβεγιόν της φρίκης

Παραμονές Χριστουγέννων του 2014 ο 51χρονος τότε κατηγορούμενος πήγε από το Λασίθι όπου έμενε μόνιμα, στο σπίτι της κόρης του στο Αρκαλοχώρι για τις γιορτές. Στη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του βίασε δύο φορές την 8χρονη εγγονή του και μάλιστα ενόσω η κόρη και ο γαμπρός του βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο χωρίς να αντιληφθούν τίποτα, ενώ αποπειράθηκε και τρίτη φορά να έρθει σε επαφή με το κοριτσάκι. Μετά την αναχώρησή του η ανήλικη διηγήθηκε στη μητέρα της όλα όσα είχε συμβεί με αποτέλεσμα ο πατέρας της μικρούλας να καταγγείλει το βιασμό του παιδιού στην αστυνομία.

Η σύλληψη του 51χρονου άνδρα ήταν ζήτημα χρόνου. Ο ίδιος είχε ομολογήσει την πράξη του και μάλιστα είχε περιγράψει με λεπτομέρειες τα γεγονότα σοκάροντας ακόμη και τους ίδιους τους αστυνομικούς. Ανάλογη στάση είχε τηρήσει και στην απολογία του μετά την οποία είχε κριθεί προφυλακιστέος και είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή: Cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα