25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Στους «4» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική πόλο

από fimotro

Ολοταχώς για ένα μετάλλιο πηγαίνει η Εθνική πόλο ανδρών. Από σήμερα βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου, καθώς στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου το Μαυροβούνιο δεν ήταν ικανό να την σταματήσει.

Οι διεθνείς μας νίκησαν 12-7 με μια αρκετά καλή εμφάνιση και έτσι πλέον περιμένουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά έχοντας μπροστά τους τη μεγαλύτερη πρόκληση, την πρόκριση στον τελικό.

Ο αντίπαλος τους θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ρωσία – Ουγγαρία (σήμερα στις 21:30), με τον ημιτελικό να είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 21:30.

Καθοριστικό ρόλο για την νίκη έπαιξε η άμυνα της Εθνικής μας ομάδας και ειδικότερα η παρουσία της στο δεύτερο οκτάλεπτο. Αυτό ολοκληρώθηκε με τους διεθνείς μας να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 5-2. Προβάδισμα το οποίο έγινε μεγαλύτερο (6-2) στην αρχή της επόμενης περιόδου.

Έχοντας το προβάδισμα των τεσσάρων γκολ και με την διάθεση των διεθνών να παραμένει ως έχει η νίκη απείχε μόλις λίγα λεπτά. Έτσι η λήξη βρήκε την Εθνική να πανηγυρίζει την νίκη 12-7 και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Tα οκτάλεπτα: 1-0, 5-2, 4-1, 2-4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα