29 Μαρτίου 2024 / 12:37 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:37 μμ

Στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

από fimotro

unnamed-2Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας παραβρέθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2016 στο Προεδρικό Μέγαρο για την καθιερωμένη ενημέρωση των πεπραγμένων και των δράσεων του στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Η Αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Πρόεδρο του Ε.ΣΥ.Ν, Δρίκο Αρμόδιο, τον Αντιπρόεδρο Α’ του Ε.ΣΥ.Ν. Δελακουρίδη Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο Β’ του Ε.ΣΥ.Ν., Άγγο Πέτρο, τα μέλη του Δ.Σ, Δάλλα Ευστράτιο, Κούτρα Δήμητρα, Παύλο – Πέτρο Σιμούλη , Μαυρίδη Ευάγγελο, Μαριδάκη Στυλιανό, Θεοχαρίδη Σπύρο, Σωτηρίου Ιωάννη, Ρόκα Κώστα, το μέλος της επιτροπής διαδικασιών Δούρου Όλγα, και τους εκπροσώπους των οργανώσεων, Παραβατό Νικόλαο, Ιορδανίδη Ηλία, κα. Θεοφυλοπούλου Σωτηρία, Μαυρομήτρο Χρήστο.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κατά την θερμή υποδοχή του ανέφερε:

«Χαίρομαι πολύ που είστε σήμερα εδώ. Γνωρίζω τη διαδρομή του συμβουλίου σας, το παρακολουθώ, και το στηρίζω σε κάθε στιγμή, με κάθε μου κίνηση. Σήμερα η πατρίδα μας χρειάζεται υπερβάσεις από όλους μας, για να περάσουμε επιτέλους τον κάβο και να προχωρήσουμε. Γιατί ο Έλληνας έχεις μάθει με μία ανάσα να κάνει θαύματα, αρκεί να του ανοίξεις τον δρόμο. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να συνεργαστούμε για να δώσουμε κίνητρα σε όλους εκείνους τους νέους να επιστρέψουν στην πατρίδα, δίπλα μας. Δεν περισσεύει κανένας σε αυτό τον αγώνα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην αποστολή σας. Από τη δική μου πλευρά να θυμάστε ότι θα συμπαρίσταμαι στο έργο το οποίο επιτελείτε και περιμένω τις ιδέες σας για να προχωρήσουμε από κοινού. Καλή επιτυχία και χρόνια πολλά.»

Τα μέλη της Αντιπροσωπείας του Ε.ΣΥ.Ν ενημέρωσαν πλήρως τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για τον απολογισμό των δράσεων του έτους 2015. Στη συνέχεια ανέπτυξαν τους προβληματισμούς τους σε σχέση με τη σημερινή συγκυρία και ανέφεραν ενδελεχώς τον προγραμματισμό και το πλαίσιο δράσεων που λαμβάνουν ήδη χώρα την φετινή χρονιά.

Σε αυτό το σημείο ο Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν, κ. Δρίκος Αρμόδιος ανέφερε: “ Αξιότιμε κ. πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, σας ευχαριστούμε για την θερμή σας υποδοχή. Είναι μεγάλη μας τιμή, η σημερινή συνάντηση μαζί σας. Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας τελεί υπό την αιγίδα σας, και αποτελεί τον επίσημο εκφραστή της Ελληνικής νεολαίας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας, πράγμα που μας γεμίζει ευθύνη αλλά και θάρρος να προχωράμε με πείσμα και αποφασιστικότητα προς όφελος της Ελλάδας και των νέων πολιτών της. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, οι νέοι ζητούν αξιοκρατία σε όλες τις εκφάνσεις της. Δεν ζητούν μόνο οικονομικά οφέλη, ούτε ελεημοσύνη. Επιθυμούν με τις δυνάμεις τους και τις σπουδές τους να έχουν ένα μέλλον που τους αξίζει. Κάνουμε ότι καλύτερο

μπορούμε για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και ευχόμαστε τα αποτελέσματα των πράξεων μας να αποτελέσουν τις βάσεις για την ανάπτυξη της χώρας μας και της κοινωνίας.

Είμαστε παρόντες και παρούσες στον αγώνα που δίνει η χώρα μας να περάσει τον κάβο όπως προείπατε, αρκεί η πολιτεία και οι θεσμοί της να εμπιστευτούν τη νέα γενιά ως πυξίδα για το αύριο.»

Η αντιπροσωπεία του Ε.ΣΥ.Ν. αφού αντάλλαξε ευχές με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ανανέωσε στο άμεσο μέλλον την συνεργασίας τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα