29 Μαρτίου 2024 / 7:05 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:05 πμ

Στον ΟΤΕ η τεχνολογική αναβάθμιση του ΟΠΑΠ

από fimotro

Τον όμιλο ΟΤΕ επέλεξε ο όμιλος ΟΠΑΠ ως στρατηγικό συνεργάτη για την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών των πρακτορείων ΟΠΑΠ.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο όμιλος ΟΤΕ, συνεργάτης επιλογής για την υλοποίηση σύνθετων έργων πληροφορικής και επικοινωνιών, θα δημιουργήσει νέες δικτυακές υποδομές για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, προσφέροντας υψηλή διαθεσιμότητα, απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι νέες υποδομές, που αξιοποιούν τα δίκτυα νέας γενιάς του ομίλου ΟΤΕ, θα παίξουν σημαντικό ρόλο, επιτρέποντας στον ΟΠΑΠ να εισάγει νέα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως τα παιχνίδια Play (VLTs) και οι συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs), καθώς και να βελτιώσει την ποιότητα και την απόδοση των υφιστάμενων προϊόντων του.
Επιπλέον, οι νέες τηλεπικοινωνιακές υποδομές θα προσφέρουν στον ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να εμπλουτίσει μελλοντικά το οπτικοακουστικό περιεχόμενο που παρέχει, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την παικτική εμπειρία των πελατών του.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Damian Cope, σχολιάζοντας τη συμφωνία, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι ένα σημαντικό έργο για εμάς, καθώς θέτει τα τεχνολογικά θεμέλια για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας μας. Αυτό θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και τη βελτίωση των υπαρχόντων».
Από την πλευρά του, ο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ επεσήμανε ότι «η στρατηγική μας συνεργασία με τον ΟΠΑΠ επιβεβαιώνει ότι ο όμιλος ΟΤΕ διαθέτει την τεχνογνωσία και αξιοπιστία για την υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων έργων υψηλής τεχνολογίας που ανοίγουν τον δρόμο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, αλλά και της χώρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα