19 Απριλίου 2024 / 2:10 πμ
19 Απριλίου 2024 / 2:10 πμ

Στον εισαγγελέα ο 79χρονος που σκότωσε με μπαλτά τη γυναίκα του στους Θρακομακεδόνες

από fimotro

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο 79χρονος, ο οποίος σκότωσε με μπαλτά την 72χρονη γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους, στους Θρακομακεδόνες.

Ο ηλικιωμένος έχει αποδώσει την πράξη του «στην κακιά στιγμή», ενώ ειδοποίησε ο ίδιος την αστυνομία όταν συνειδητοποίησε τί είχε κάνει.

Tο ζευγάρι που ζούσε στην οδό Αμύντα, λογομάχησε και ο άνδρας άρπαξε ένα μπαλτά και άρχισε να χτυπάει τη σύζυγό του στο κεφάλι μέσα στο υπνοδωμάτιό τους.

Στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και ομολόγησε τη δολοφονία. «Σκότωσα τη γυναίκα μου. Ήταν η κακιά στιγμή», φέρεται να είπε.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στην περιοχή, βρήκαν τον 79χρονο στον περίβολο της κατοικίας και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ειδικότερα έπασχε από κατάθλιψη για την οποία ελάμβανε και φαρμακευτική αγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα