25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Στον ανακριτή ο ειδικός φρουρός που σκότωσε τον ταξιτζή (βίντεο)

από fimotro

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί αναμένεται να βρεθεί σε λίγη ώρα ο 30χρονος ειδικός φρουρός που συγκλόνισε με την άγρια δολοφονία που διέπραξε σε βάρος ενός 52χρονου οδηγού ταξί την κοινή γνώμη. Οι έως τώρα καταθέσεις για τα κίνητρα της επίθεσης δεν φαίνεται να πείθουν με τις αρχές να αναζητούν την πραγματική αιτία που όπλισε το χέρι του αστυνομικού.

Ήδη έχει ζητηθεί να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου του κατ΄ομολογία δράστη της δολοφονίας του οδηγού ταξί προκειμένου να ερευνηθούν τα άτομα με οποία συνομιλούσαν τόσο ο δράστης όσο και το θύμα.

Ο ειδικός φρουρός ανέφερε σε κατάθεσή του πως ήθελε να ληστέψει τον ταξιτζή και με το πρόσχημα της μεταφοράς κάποιων αντικειμένων από αποθήκη που διατηρεί η οικογένειά του, τον οδήγησε στο ερημικό σημείο του φόνου. Το κίνητρο ης ληστείας δεν πείθει καθώς στην κατοχή του θύματος βρέθηκαν 550 ευρώ. Ο 32χρονος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα