20 Απριλίου 2024 / 5:18 μμ
20 Απριλίου 2024 / 5:18 μμ

Στις 12 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται το επόμενο iPhone

από fimotro

Η Apple θα πραγματοποιήσει το μεγάλο event της για το iPhone 8, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα του σχετικού τύπου που επικαλείται το CNBC.

Ο τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να ανακοινώσει μια σειρά προϊόντvn, περιλαμβανομένων δύο ενημερώσεων του τρέχοντος iPhone -πιθανώς θα ονομάζονται iPhone 7s και iPhone 7s Plus-, αλλά και ενός high end iPhone 8.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Apple ετοιμάζεται να ανακοινώσει και μια καινούρια 4K Apple TV, που θα έχει τη δυνατότητα να στηρίζει πιο εκτεταμένο περιεχόμενο σε σύγκριση με τα τρέχοντα μοντέλα, καθώς και ένα νέο Apple Watch.

Όπως μεταδίδουν τα ρεπορτάζ, το iPhone 8 θα έχει οθόνη που θα εκτείνεται σχεδόν σε ολόκληρη τη μπροστινή επιφάνεια της συσκευής, ενώ θα χρησιμοποιεί πάνελ OLED που είναι πιο φωτεινά και θα στηρίζουν πιο ζωντανά χρώματα σε σύγκριση με τις προηγούμενες οθόνες.

Οι φήμες υποστηρίζουν πως η τεχνολογική εταιρία έχει μετακινήσει τον reader δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, αλλά παράλληλα υποστηρίζει σύστημα αναγνώρισης προσώπου, χάρη σε έναν καινούριο αισθητήρα 3D στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Πάλι σύμφωνα με τις φήμες, η τιμή του πιο high-end iPhone 8 της Apple θα ξεκινά στα 1.000 δολάρια. Η εταιρία παραδοσιακά αρχίζει να πουλά τα νέα της τηλέφωνα περίπου μία εβδομάδα αφότου τα ανακοινώσει.

Η Apple δεν έχει σχολιάσει τις πληροφορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα