25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Στις φυλακές Κορυδαλλού επιστρέφει ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου

από fimotro

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών.

Μετά την πολύωρη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση των φυλακών Κορυδαλλού και η πλήρης μετατροπή της σε κατάστημα υποδίκων. (σ.σ τώρα είναι μεικτή φυλακή, φιλοξενεί δηλαδή και κατάδικους και υπόδικους)

Το υπουργείο Δικαιοσύνης εντάσσει την επίμαχη μεταγωγή όχι ως ικανοποίηση του αιτήματος αλλά στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού ως φυλακή υποδίκων. Αποφασίστηκε λοιπόν να φύγουν από τις φυλακές Κορυδαλλού 52 κατάδικοι και θα μεταχθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα 27 υπόδικοι. Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου ο οποίος αναμένεται να μεταχθεί στις 10 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Δικαιοσύνης:

«Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα