24 Απριλίου 2024 / 12:09 μμ
24 Απριλίου 2024 / 12:09 μμ

Στις δαγκάνες της εφορίας οι στρατιωτικοί – Ποιο λάθος θα πληρώσουν ακριβά

από fimotro

Ένα σημαντικό λάθος που γίνεται με τα αναδρομικά επικινδυνότητας επισημαίνει στρατιωτικός. Και είναι λάθος που πρέπει να διορθωθεί,γιατί θα το πληρώσουν στην εφορία.

Το κείμενο:

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα αναδρομικά επικινδυνότητας των στρατιωτικών τα οποία είναι αυτοτελώς φορολογούμενα. Δυστυχώς από λάθος αντιμετώπιση και μη σαφή ενημέρωση τους από το υπουργείο οικονομικών οι εκτελούντες τις μισθοδοτικές βεβαιώσεις αναγκάζονται να βάλουν τα ποσά αυτά σαν ποσά που χορηγούνται σε αναπήρους με ποσοστό 80% με αποτέλεσμα το TAXIS, μη βλέποντας δικαιολογητικά που αποδεικνύουν αναπηρία να βάζει τα ποσά αυτά στον κωδικό 301 της δήλωσης και να φορολογούνται ξανά. Θα ήθελα παρακαλώ να ενημερώσετε μέσω της ιστοσελίδας σας τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να ενεργοποιηθούμε όλοι για διόρθωση διότι οι νέοι φόροι που προκείπτουν είναι μεγάλοι. Τα παραπάνω αφορούν αναδρομικά του 2015 που δόθηκαν μέσα στο 2016 και υπολογίζονται αυτόματα από το TAXIS δεν κάνουμε δηλαδή χειρόγραφη δήλωση στην εφορία.

Πηγή: militaire.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα