28 Μαρτίου 2024 / 7:01 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:01 μμ

Στη φυλακή ο 46χρονος που βίαζε την κόρη του

από fimotro

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή Πατρών ο 46χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ επανάληψη βιασμό της κόρης του, μιας 14χρονης φίλης της αλλά και ενός 18χρονου.
Ο άνδρας που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Aρχές για παρόμοια αδικήματα, συνελήφθη στις 19 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος του 46χρονου είχε σχηματιστεί, στις 18-1-2017, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, ο δράστης από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, χρησιμοποιώντας απειλές, είχε εξαναγκάσει σε συνουσία κατ΄ εξακολούθηση την κόρη του και μια ακόμη ανήλικη, που είχαν ηλικία τότε (2015) 16 και 14 ετών, αντίστοιχα, ενώ είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός 18χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστης μέσω του Facebook επιχείρησε να προσελκύσει με χρήση ψευδών γεγονότων ως αληθινών και άλλα ανήλικα άτομα, αναφέρει το patrastimes.gr.
Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα