29 Μαρτίου 2024 / 11:39 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:39 πμ

Προφυλακίστηκε ο Σέρβος που συνελήφθη με 136 κιλά κοκαΐνης

από fimotro

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 33χρονος Σέρβος Μάρτιν Ματιάσεβιτς ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής σε πολυτελές σπίτι στη Βάρκιζα μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν συνολικά 136 κιλά κοκαΐνης. Ο 33χρονος προφυλακίστηκε μετά την τυπική απολογία που έδωσε για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει χωρίς να απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις του ανακριτή τηρώντας το δικαίωμα της σιωπής.

Σύμφωνα με την υπεράσπισή του ο ρόλος του ήταν περιφερειακός κάτι που θα αποδειχθεί, όπως είπαν οι δικηγόροι του, όταν συλληφθεί ο άνδρας που νοίκιασε το σπίτι στη Βάρκιζα.

Σε βάρος του 33χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν πλέον εστιάσει στον μυστηριώδη Ιβάν, ο οποίος έστησε το δίαυλο διακίνησης κοκαΐνης προσδοκώντας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, σε κέρδη 15 εκατ. ευρώ.

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα