20 Απριλίου 2024 / 7:17 μμ
20 Απριλίου 2024 / 7:17 μμ

Στη δίνη σκληρής κριτικής ο Ουζουνίδης – Tου χρεώνουν πολλά οι επικριτές του

από fimotro

Χωρίς διπλό στο ελληνικό πρωτάθλημα εξακολουθεί να μένει ο Παναθηναϊκός και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κοντεύει να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ της περιόδου 1980-81, όταν το Τριφύλλι δεν γεύτηκε τη χαρά του διπλού για 13 εκτός έδρας ματς!

Όπως είναι λογικό, τα βέλη πλέον συγκεντρώνει από μεγάλο μέρος του κόσμου ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να αντεπεξέλθει επαρκώς τη δεδομένη στιγμή σε αυτό το πλάνο επιβίωσης του Τριφυλλιού. Να δέσει, δηλαδή, μια ομάδα με νέα παιδιά, όπως οι Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Στάικος, Μπουζούκης και Ευαγγέλου, ώστε και να προσαρμοσθεί το budget στα -τωρινά- έσοδα της ομάδας, αλλά και να αποκτήσουν εμπειρίες αυτά τα παιδιά, για να αποτελέσουν τον κορμό της νέας εποχής, μετά τη φετινή, πολύ δύσκολη σεζόν.

Αντ’ αυτού, στον τεχνικό των Πρασίνων χρεώνεται το γεγονός ότι χρησιμοποιεί παίκτες όπως π.χ. ο Οικονόμου, που έφερε ο μάνατζέρ του, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος στον Παναθηναϊκό. Ένας ποδοσφαιριστής που έως τώρα δείχνει βαρύς και απροπόνητος, με αποτέλεσμα να κάνει τραγικά λάθη, που κοστίζουν ήττες και βαθμούς από εύκολα γκολ των αντιπάλων. Αυτό δε που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι -σύμφωνα με πληροφορίες-, στον στόπερ του Παναθηναϊκού δόθηκε συμβόλαιο 2,5 ετών έναντι συνολικού ποσού (μαζί με τους φόρους) 800.000 ευρώ, χωρίς να το γνωρίζει ο εκτελών χρέη προέδρου Βασίλης Κωνσταντίνου και το υπόλοιπο Δ.Σ του συλλόγου, πλην του πρόσφατα αποχωρήσαντα, Αγησίλαου Τουμαζάτου.

Ο 49χρονος κόουτς χρεώνεται επιπλέον πως επιμένει να χρησιμοποιεί τον Οικονόμου αντί του Ευαγγέλου, που είναι νέος και ταλαντούχος παίκτης και ήδη ενδιαφέρονται γι’ αυτόν ομάδες από την Ιταλία. Στην ουσία ο Ουζουνίδης «κατηγορείται» πως «καίει» έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική, για να πάρει παιχνίδια ο νεοεισερχόμενος Οικονόμου, που ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί, κάτι που φάνηκε και στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, όπου ο Κόντε έκανε κυριολεκτικά πάρτι.

Τα προβλήματα ωστόσο φαίνεται πως δεν σταματούν εδώ για τον Εβρίτη προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτημα υπάρχει και εντός των αποδυτηρίων. Λέγεται χαρακτηριστικά στο Κορωπί ότι «δεν τον ακούνε ούτε οι πάγκοι, που κάθονται οι παίκτες», με ό,τι αυτό συνεπάγεται ενδεχομένως για την κατάρτιση της αρχικής ενδεκάδας του Τριφυλλιού.

Σε αυτό το σημείο των όσων «ακούει» ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έρχονται να «κουμπώσουν» -απ’ ότι λένε οι γνωρίζοντες- τα γεμάτα νόημα ποσταρίσματα του («ενοχλητικού» σύμφωνα με κάποιες φήμες) Γιώργου Κουτρουμπή από τη μέρα που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ένα διαζύγιο που θα στοιχίσει στο τριφύλλι περί τις 600.000 ευρώ, από αποζημιώσεις που θα ζητήσει ο παίκτης και όπως φαίνεται θα κερδίσει.

Το timing όπως γίνεται αντιληπτό, δεν κρίνεται καθόλου ευνοϊκό για τον τεχνικό των Πρασίνων. Όπως προαναφέρθηκε, ο Παναθηναϊκός κοντεύει να σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ με τον Ουζουνίδη στον πάγκο και μια ματιά στην στατιστική είναι αρκετή. Και εδώ όμως προκύπτει ένα άλλο μεγάλο θέμα, όπως λένε οι επικριτές του. Αυτό της επάρκειάς του να κοουτσάρει ένα τόσο «μεγάλο μέγεθος» στο ποδόσφαιρο.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα άλλωστε, λένε πως όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ένα από τα βασικά σχόλια διαφόρων παραγόντων, ήταν πως ο νέος τότε προπονητής δεν είχε εμπειρία ευρωπαϊκών αγώνων στον πάγκο, άρα θα ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί το βαρύ φορτίο. Το ίδιο ακουγόταν και για την προοπτική του πρωταθλητισμού της ομάδας, αφού δεν είχε ανάλογες παραστάσεις από την… άκρη του πάγκου.

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες έλεγαν πως «πρέπει κάποιος να κρατά σφιχτά τα γκέμια», διαπίστωση που προερχόταν -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- από τις συστάσεις για τον 49χρονο κόουτς από τη θητεία του σε Πανιώνιο και Ξάνθη, λόγω του «δυναμικού» του χαρακτήρα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το δίδυμο Ουζουνίδη-Διαμαντόπουλου δεν πέτυχε 100% τις μεταγραφές, τις οποίες δούλεψε, το σύνολο 14, από τον Μάιο του 2017. Ποιες είναι -μεταξύ άλλων- αυτές οι μεταγραφές; Τσάβες, Μουνιέ, Ινσούα, Καμπέσας, Χίλιεμαρκ, Γιόχανσον, Οικονόμου και Κολοβέτσιος

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα