23 Απριλίου 2024 / 3:41 μμ
23 Απριλίου 2024 / 3:41 μμ

Στη Βουλή η κατάθεση Παπαδόπουλου για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας

από fimotro

Ούτε δύο σελίδες δεν «έπιασε» η κατάθεση του Βασίλη Παπαδόπουλου που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Ο προαναφερόμενος φέρεται να ήταν ο «μεσάζοντας» στην πώληση πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία και κατέθεσε στην εισαγγελέα διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση του κ. Παπαδόπουλου, που είχε δοθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και ενσωματώθηκε στη δικογραφία για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, αριθμεί μόλις μιάμιση σελίδα.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ήδη αίσθηση, καθώς οι πληροφορίες του δικαστικού ρεπορτάζ έκαναν λόγο για κατάθεση που διήρκησε τουλάχιστον τρεις ώρες.

Σημειώνεται ότι στην αρχική κλήση από την εισαγγελία, ο κος Παπαδόπουλος, είχε αποφύγει να εμφανιστεί. Έτσι, η δικογραφία είχε διαβιβαστεί στη Βουλή χωρίς την κατάθεσή του.

Τελικά ο Βασίλης Παπαδόπουλος πέρασε το κατώφλι της εισαγγελίας στις 21 Φεβρουαρίου, με την κατάθεση που έδωσε τότε να διαβιβάζεται σήμερα στη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα