29 Μαρτίου 2024 / 5:35 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:35 μμ

Στη βουλή έφερε ο Βενιζέλος το ταξίδι του Παππά στην Καραϊβική

από fimotro

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς πραγματοποίησε το 2013 επίσκεψη σε νησί της Καραϊβικής.

Ολόκληρη η ερώτηση:

«Επίκαιρη Ερώτηση προς τον κ. Πρωθυπουργό

Ο δημοσιογράφος Ιάσων Πιπίνης, που γνωρίζει εις βάθος τα θέματα της Λατινικής Αμερικής, σε εκτενές ρεπορτάζ του (Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής 2.4.2017) τεκμηριώνει με μαρτυρίες και φωτογραφικό υλικό την πραγματοποίηση επίσκεψης στη Βενεζουέλα, το 2013, του τότε διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και νυν Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, τις επαφές του με συγκεκριμένο επιχειρηματία, τη μεταφορά του με το ιδιωτικό αεροσκάφος και τη φιλοξενία του σε ξενοδοχείο του επιχειρηματία αυτού σε νησί της Καραϊβικής, με τη συνοδεία Κύπριου δικηγόρου.

Εφόσον η κυβέρνηση δεν διάψευσε μέχρι τώρα το δημοσίευμα, ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:

Πρώτον, αν αυτού του τύπου οι επαφές με κυβερνητικούς ή επιχειρηματικούς παράγοντες της Βενεζουέλας συνεχίστηκαν και μετά τον Ιανουάριο του 2015 από την Ελληνική κυβέρνηση, μέλη ή στελέχη της.

Δεύτερον, αν αυτού του τύπου οι επαφές επηρέασαν και πώς πολιτικές επιλογές της Ελληνικής Κυβέρνησης από τις 26.1.2015 έως σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα