19 Απριλίου 2024 / 10:00 μμ
19 Απριλίου 2024 / 10:00 μμ

Στην Τσέλσι ο Καμπαγέρο

από fimotro

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του 35χρονου Αργεντινού τερματοφύλακα, Ουίλι Καμπαγέρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι τον άφησε ελεύθερο, ήταν δεδομένο ότι θα συναντούσε τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό σύντομα. Ο 35χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας, Ουίλι Καμπαγέρο, είναι πλέον παίκτης της Τσέλσι καθώς οι “μπλε” ανακοίνωσαν το Σάββατο (1/7) την απόκτησή του.

“Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Τσέλσι, την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Θέλω να συναντήσω τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα να φθάσει σε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον”, υποστήριξε ο Αργεντινός.

Ο Καμπαγέρο γεννήθηκε στις 28 Σεπτέμβρη του 1981 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόκα Τζούνιορς. Το 2004 ήρθε στην Ευρώπη και την Ισπανία για λογαριασμό της Έλτσε μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Αρσενάλ Σαραντί. Το 2011 τον απέκτησε η Μάλαγα και μετά από μία τριετία πήρε το δρόμο για το Μάντσεστερ και τη Σίτι.

Έχει κατακτήσει ένα Απερτούρα, ένα Copa Libertadores κι ένα Διηπειρωτικό με την Μπόκα Τζούνιορς κι ένα League Cup με τη Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα