25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Στην κοπή πίτας του ‘Αδωνι πήγε ο Σαμαράς

από fimotro

samaras-2 samaras-2 samaras-3 Στιγμιότυπο 2017-02-15, 23.54.26Συμβαίνουν αυτά στη ΝΔ του 2017. Πρώην πρωθυπουργός να πηγαίνει σε κοπή πίτας βουλευτή ο οποίος μάλιστα προέρχεται από άλλο κόμμα κατά το παρελθόν από το οποίο εξύβριζε χυδαία τον ίδιο!

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου πραγματοποίησε κεντρική ομιλία, εκτός των βουλευτών και στελεχών του κόμματος παραρεύθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθώς και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, του οποίου η παρουσία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι βουλευτές Κώστας Τζάβαρας, Χαράλαμπος Αθανασίου, Μαρία Αντωνίου, Βασίλης Οικονόμου, Θανάσης Μπούρας, ο γραμματέας της ΚΟ Κώστας Τσιάρας, ο σύμβουλος του πρόεδρου της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς και οι πρώην βουλευτές Αργύρης Ντινόπουλος και Ζέττα Μακρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα