19 Απριλίου 2024 / 8:03 πμ
19 Απριλίου 2024 / 8:03 πμ

Στην κεντρική Ανθαγορά ο Χρήστος Τεντόμας

από fimotro
Την κεντρική Ανθαγορά Αθηνών επισκέφθηκε ο Χρήστος Τεντόμας η μόνη κεντρική πανελλήνια αγορά δρεπτών ανθέων & πρασινάδων, που εδώ και 55 χρόνια λειτουργεί στα όρια της 5ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.
Μετά τη συζήτηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου
ο Χρήστος Τεντόμας δεσμεύθηκε να φέρει προς συζήτηση τις προτάσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων:
 
1. Αξίζει να διερευνηθούν οι δυνατότητες βελτίωσης της συνεργασίας του ΑΑΣΑ-ΚΑΑ με τον Δήμο Αθηναίων, σε τομείς, όπως: στήριξη έκφρασης συναισθημάτων συμπολιτών μας με λουλούδια, τεχνικές συντήρησης λουλουδιών στο σπίτι και στην δουλειά, συμβολισμοί λουλουδιών, ανθοσυνθέσεις, «πές το με ένα λουλούδι», κλπ
2.Συνεργασία για κάποιο μεγάλο γεγονός στην Αθήνα, πχ: «ανθοχαλί» στην πλατεία Συντάγματος την άνοιξη, Ανθοσυνθέσεις στο Πεδίο Άρεως, «γιορτάζουμε» στην πλατεία Ανθεστηρίων (Αμερικής) κλπ
3. Χρήση οικοπέδου βρεφοκομείου για περιστασιακή στάθμευση επαγγελματικών αυτοκινήτων μελών του Συνεταιρισμού, για αποσυμφόρηση παρακείμενων οδών, με υποχρέωση συντήρησης και απόδοσης με ειδοποίηση.
4. Μείωση του πλάτους του πεζοδρομίου κατά μήκος της ΑΓΟΡΑΣ (κατά δύο πλάκες), για την διευκόλυνση φορτοεκφόρτωσης νταλικών & φορτηγών.
5. Μικρορύθμιση αποφυγής διπλής στάθμευσης λίγο παραδίπλα (αυτοψία).
6. Μείωση των Δημοτικών τελών ή Ισοδυνάμου αποτελέσματος οικονομική ρύθμιση, με ανταποδοτικές συνεργασίες (σήμερα πληρώνουμε 36.000€/έτος).
7. Εκσυγχρονισμός της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΘΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ με διαμόρφωση στο ιδιόκτητο οικόπεδο 4.300τμ, δύο υπογείων (ένα υπόγειο ψυγείο, και ένα υπόγειο χώρο στάθμευσης), ισόγειο με τις λειτουργίες της ενιαίας ανθαγοράς, πρώτο όροφο (με αίθριο) με καταστήματα συναφών διακοσμητικών ειδών και δεύτερο όροφο με πολυλειτουργικές αίθουσες εκδηλώσεων, γραφεία συλλογικοτήτων κλπ. Λόγω του χαμηλού ύψους (δύο μόνο όροφοι) στην ταράτσα θα μπορούσε να διαμορφωθεί προσβάσιμος επιδεικτικός ανθόκηπος-ταρατσόκηπος, με αναψυκτήριο & πέργολες ηλιοπροστασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα