25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Στην Ειρήνη Ρουσάκη ανήκει το διαμελισμένο πτώμα που βρέθηκε στη Σητεία (φωτό)

από fimotro

Στην 83χρονη Ειρήνη Ρουσάκη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 24 Γενάρη από το σπίτι της στα Πιλαλήματα Σητείας φαίενται πως ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε από κυνηγό σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα αναγνωρίστηκε από τα ρούχα της και το βηματοδότη που είχε, ωστόσο θα διενεργηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις dna και ιατροδικαστικές, προκειμένου το πτώμα να ταυτοποιηθεί με απόλυτη βεβαιότητα.

Ενας κυνηγός σε ορεινή περιοχή στα Πιλαλήματα της Σητείας βρέθηκε μπροστά στο  μακάβριο και σκληρό θέαμα, καθώς ήταν αυτός που εντόπισε το διαμελισμένο πτώμα.

Αυτό που είδε σε σημείο 500 μέτρα μακριά από το δρόμο Πιλαλήματα προς Καλό Νερό, ήταν τη σωρό μιας γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση, χωρίς χέρια, και με το κεφάλι 15 μέτρα μακριά από το πτώμα, και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.

Η κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα επίσης είναι αντικείμενο έρευνας με πιθανότερο σενάριο να οφείλεται σε ζώα που το διαμέλισαν, χωρίς πάντως κανείς να μπορεί να αποκλείσει κάποια εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα