28 Μαρτίου 2024 / 9:49 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:49 μμ

Στην Αμερικανική πρεσβεία η πορεία για το Πολυτεχνείο

από fimotro

Με την μεγάλη πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Ήδη οι διαδηλωτές έχουν φτάσει στην αμερικανική πρεσβεία, που είναι φραγμένη περιμετρικά από δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ. Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 3.000 άνθρωποι είναι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Κλαυθμώνος-Σταδίου.
Μικρή ένταση σημειώθηκε λίγο πριν από τις δύο σήμερα το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Ζαΐμη, κοντά στο Πολυτεχνείο, όταν ομάδα νεαρών εγκλώβισε βαν της αστυνομίας.
Το όχημα μετέφερε κράνη, ασπίδες κι άλλον εξοπλισμό για τις αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, αλλά το αντιλήφθηκαν νεαροί οι οποίοι και το εγκλώβισαν χωρίς ωστόσο να προξενήσουν ζημιές ή να τραυματιστεί κάποιος, καθώς μετέβη άμεσα διμοιρία των ΜΑΤ και κατάφερε να τους απωθήσει.
Oι δράστες άρπαξαν δύο αστυνομικές ασπίδες και δύο κράνη, με τα οποία “στόλισαν” τα αγάλματα στην πλατεία Εξαρχείων.
Σημειώνεται επίσης, πως κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Πατησίων μπροστά από το Πολυτεχνείο.
Σε κατάληψη του κτιρίου «Γκίνη» στο Πολυτεχνείο προχώρησε το πρωί της Πέμπτης ομάδα αντιεξουσιαστών, προκαλώντας πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα