18 Απριλίου 2024 / 5:23 πμ
18 Απριλίου 2024 / 5:23 πμ

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Βουλγαρίας

από fimotro

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο κ. Παυλόπουλος υποδέχεται τον κ. Ράντεφ και εν συνεχεία θα ακολουθήσει κατ΄ιδίαν συνάντηση των δύο ανδρών. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Βουλγαρίας μετέβη στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για κατάθεση στεφάνου. Η πρώτη ημέρα της επίσκεψης του κ. Ράντεφ στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με το επίσημο δείπνο, που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μήνυμα για την Αγία Σοφία

Αυστηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, δεν είναι δυνατόν να μην σέβεσαι μνημεία, όπως η Αγία Σοφία, και να θεωρείς ότι η ευρωπαϊκή σου προοπτική είναι ανοιχτή.

Με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας θα συναντηθεί και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα