19 Απριλίου 2024 / 3:18 μμ
19 Απριλίου 2024 / 3:18 μμ

Στα 150 εκατομμύρια ευρώ (!) η τελική πρόταση της Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο

από fimotro

Μπορεί οι Καταλανοί να κάνουν πίσω στις περιπτώσεις του Ντεμπελέ και του Σερί, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τον Βραζιλιάνο άσο των «κόκκινων», για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να… παλέψουν αν χρειαστεί ακόμα και μέχρι την τελευταία ημέρα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Η Λίβερπουλ απαντά κατηγορηματικά αρνητικά σε κάθε πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει να… αντισταθεί στην τελευταία προσφορά των Ισπανών.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «SUN», οι «μπλαουγκράνα» δίνουν πια 150 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή.

Yπάρχει, βέβαια, μια σημαντική λεπτομέρεια σε αυτή την προσφορά. Η Μπαρτσελόνα δίνει περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ μόλις μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια και τα υπόλοιπα χρήματα σε βάθος πενταετίας και κάθε σεζόν που οι Καταλανοί θα προκρίνονται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα