28 Μαρτίου 2024 / 8:47 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:47 μμ

Στα Τέμπτη χάθηκε η πολιτική συμφιλίωση – Μικροψυχία, αδιαφορία, άγνοια, σνομπισμός!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Το Μαξίμου και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να γράψουν ιστορία πολιτικής συμφιλίωσης, στα εγκαίνια της σήραγγας των Τεμπών. Μικροψυχία, αδιαφορία, άγνοια, σνομπισμός και περιφρόνηση(!)των πρωτεργατών.

Στα εγκαίνια των Τεμπών, εμφανίστηκε το κυβερνητικό «κονκλάβιο» με νταούλια, ντέφια και χορούς, για ένα ιστορικό έργο που ως μειοψηφία και ελάσσονα αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρούσε για την διάρρηξη της σήραγγας, όπως και σε άλλα μεγάλα έργα.

Όταν δρομολογούσε το έργο, 2004-2009 ο Γιώργος Σουφλιάς και η κυβέρνηση Καραμανλή, οι αντιδράσεις και επικρίσεις έσπαγαν «καρύδια». Στα εγκαίνια λοιπόν, είχαν την ευκαιρία οι σημερινοί «κλεπταποδόχοι» των εγκαινίων να τιμήσουν τους πρωτεργάτες του έργου, και μαζί, όλους τους πρώην πρωθυπουργούς και αρχηγούς των κομμάτων που είχαν αυτό το όραμα σε ένα συμβολισμό τιμής, πολιτικού ήθους και πολιτικής συμφιλίωσης! Δεν το έπραξαν! Προτίμησαν να πάρουν τη δόξα μόνοι τους!!!

Η μικροψυχία της «μεταλλαγμένης αριστεράς» των Συριζαίων, δεν τους άφησε να τιμήσουν όσα πρόσωπα συμμετείχαν σε αυτό το ιστορικό γεγονός. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα της ΝΔ. Να δρομολογεί μεγάλα έργα και όταν τελειώνουν να τα εγκαινιάζουν οι κλεπταποδόχοι(!) της εξουσίας.

Θυμάμαι πολύ καλά το «Ολυμπιακό στάδιο» ΟΑΚΑ, και το «Στάδιο ειρήνης και φιλίας» που δρομολόγησε και ολοκλήρωσε η τότε κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά τα εγκαίνια έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου μαζί με το «θείον βρέφος» Κώστα Λαλιώτη το 1982. Αργότερα μάλιστα έδωσε και ονομασίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ για να τους θυμάται… ο ελληνικός λαός!!!

Ο Χρίστος Σπίρτζης προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ δεν θα αποτελούσε εξαίρεση στα εγκαίνια και τις ονομασίες. Μόνο που τώρα θυμήθηκε τις αριστερές του καταβολές, και ονόμασε τη μια σήραγγα «Μαρίνου Αντύπα» και την άλλη του έφεδρου ανθυπολοχαγού του ΕΛΑΣ «Αντώνη Αγγελούλη-Βρατσάνου». Τέλος θυμήθηκε και τον «Ρήγα Φεραίο» και τον Ιταλό μηχανικό Sergio που σκοτώθηκε στα Τέμπη το 2009.

Όταν όμως έχεις στους κόλπους σου έναν Μπαλαούρα και άλλα «Μπαλαουράκια» να βάζουν ευθέως εναντίον του θρησκευτικού συμβόλου που έρχεται από το Πατριαρχείο μπορεί να έχει προκοπή αυτός ο τόπος; Ρε Αλέξη τι ήθελες και πήγες στα Ιεροσόλυμα για τα εγκαίνια; Δεν στέλνεις τον Μπαλαούρα να παραλάβει το «Αγιον φώς;».

Δεν είχε άδικο ο Παπάς στα εγκαίνια των Τεμπών όταν σου ζήτησε να έχει μια αναμνηστική φωτογραφία με έναν «ακροαριστερό» πρωθυπουργό. Τέτοια ευκαιρία δεν θα συναντήσει στη ζωή του: «Οι δρόμοι γεφυρώνουν αποστάσεις και η πίστη χάσματα. Να είστε πάντα καλά, και να διατηρήσετε αυτό το χαμόγελο. Απλώς θα ήθελα μια φωτογραφία, να έχω ένα αναμνηστικό με έναν ακροαριστερό», του είπε ο Παπάς χαμογελώντας. Ο Αλέξης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ιερέα. Πιστεύω η φωτογραφία αυτή να μην έχει παγανιστικό νόημα!!!

Έλληνα ξύπνα!!! Μη μένεις άλλο αδιάφορος και αποχαυνωμένος, περιμένοντας τη σταυρωσή σου. Στο παρελθόν γέμιζες το Σύνταγμα και τις πλατείες ως αγανακτισμένος διεκδικώντας μια καλύτερη ζωή. Τώρα τι κάνεις; Περιμένεις το θαύμα της Ανάστασης για να πάρεις δύναμη; Η Μάλτα(!) δεν θα σε σώσει!

Το Μαξίμου και η παρέα του που έχει καθίσει στο σβέρκο σου με το ψέμα(!) και τη δική σου ψήφο, δεν έχει σκοπό να παραδώσει την εξουσία. Εσύ τι κάνεις; Όταν η χώρα σου καταστρέφεται και ταπεινώνεται από τους «κλεπταποδόχους» της εξουσίας εσύ μπορείς και κοιμάσαι ήσυχα; Ξύπνα…Ξύπνα…πάρε τη «μαγκούρα» σου και κυνήγησε τους….για να φύγουν τα μαύρα σύννεφα και ο ουρανός να γίνει «γαλάζιος» και πιο ελπιδοφόρος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα