29 Μαρτίου 2024 / 3:53 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:53 πμ

Στα δικαστήρια καταλήγουν (πάλι) Καμμένος – Γεωργιάδης…

από fimotro

Πρωτοφανείς επιθέσεις για μια ακόμη φορά στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα F-16 με πρωταγωνιστές τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη. «Κάνετε μεροκάματα στον Πειραιά(!)» είπε ο υπουργός Άμυνας στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με τον δεύτερο να του απαντά: «Εσείς και η σύζυγός σας κάνετε… μεροκάματα από τον Πειραιά»!!!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πρόγραμμα αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας μετά την ομιλία του κ. Καμμένου από το βήμα της Βουλής, στην οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχειρηματολόγησε ότι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους Αμερικανούς δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έλαβε τον λόγο για να απαντήσει.
Την ώρα που μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδη, παρενέβη ο κ. Καμμένος από τα υπουργικά έδρανα όπου ήταν φωνάζοντας κάτι για μεροκάματα στον Πειραιά.
«Μεροκάματα από τον Πειραιά;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε λέγοντας: «Εννοείτε το γραφείο του κ. Μαρινάκη;».
«Μεροκάματα από τον Πειραιά κάνετε εσείς και η σύζυγός σας… Άλλοι πήγαιναν εκεί, εσείς και η σύζυγός σας συγκεκριμένα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο και πρόσθεσε: «Και τον κ. Κουρτάκη εσείς τον είδατε στο γραφείο του πριν τις εκλογές του 2012».
«Με ορισμένους εδώ μέσα μπορώ να μιλάω μόνο με μηνύσεις και αγωγές…» απάντησε λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ενώ για το γεγονός ότι επέλεξε να απουσιάσει από τη συζήτηση που έγινε τη Δευτέρα στη Βουλή για τα F-16, είπε: «Ήμουν με τον υφυπουργό τον Αμερικανό, άλλοι βγάζανε σέλφι με εμπόρους όπλων του Eurofighter».
«Χρειάζεται να πείτε στη Βουλή ότι ήσασταν απασχολημένος, αρκεί να πείτε ότι στην επόμενη ερώτηση του κ. Τσιάραθα είστε παρών και δεν θα είστε μονίμως φευγάτος» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Καμμένος: Θα κάνω μηνύσεις και αγωγές

«Με ορισμένους εδώ μέσα μπορώ να μιλάω μόνο με μηνύσεις και αγωγές…» απάντησε λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Για το γεγονός ότι επέλεξε να απουσιάσει από τη συζήτηση που έγινε τη Δευτέρα στη Βουλή για τα F-16, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Ήμουν με τον υφυπουργό τον Αμερικανό, άλλοι βγάζανε σέλφι με εμπόρους όπλων του Eurofighter».

Άδωνις: Είστε μονίμως φευγάτος

«Χρειάζεται να πείτε στη Βουλή ότι ήσασταν απασχολημένος, αρκεί να πείτε ότι στην επόμενη ερώτηση του κ. Τσιάραθα είστε παρών και δεν θα είστε μονίμως φευγάτος» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος και αυτός με τη σειρά του απείλησε με μηνύσεις και αγωγές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα