29 Μαρτίου 2024 / 1:14 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:14 μμ

Σταθάκης: Άμεσα οι άδειες για Ολυμπιάδα – Στη διαιτησία οι εκκρεμότητες

από fimotro

Όλες οι εκκρεμότητες θα λυθούν στη διαιτησία επεσήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των εργαζομένων στην Ελληνικός Χρυσός.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το θέμα πρόκειται να συνεδριάσει σήμερα, ενώ η διαιτησία προβλέπεται να διαρκέσει τρεις μήνες.

Ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και κατέληξε σε κοινό πλαίσιο, ενώ απαντώντας σε ερώτηση επεσήμανε πως αν ζητηθεί συνάντηση και από την πλευρά της εταιρείας αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Επανέλαβε δε ότι σήμερα έως αύριο θα εκδοθούν όλες οι άδειες που απομένουν για την ολοκλήρωση της αδειοδότησης της Ολυμπιάδας. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αρχίσει άμεσα η εκμετάλλευση του συγκεκριμένου μεταλλείου. Η αδειοδότηση των Σκουριών που συνδέεται με το επίμαχο ζήτημα της μεταλλουργικής μεθόδου που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από το αποτέλεσμα της διαιτησίας. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας, κατέληξε ο υπουργός.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα