24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Στέλιος Διονυσίου: Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό (βίντεο)

από fimotro

Στον Εισαγγελέα, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Στέλιος Διονυσίου. Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης γιατί σύμφωνα με την αστυνομία προκάλεσε επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό.

Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Διονυσίου πέρασε τη νύχτα στο τμήμα.

Όπως ο ίδιος ανέφερε δεν έσκισε καμία κορδέλα και δεν παρέσυρε κανέναν αστυνομικό με το αυτοκίνητό του.

«Ένιωσα αδιαθεσία. Πήγαινα στο νοσοκομείο, τους το είπα» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και τόνισε ότι «δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων καθώς παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν τροχονόμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία και το Αθηναϊκό Πρακτορείο, χθες λίγο πριν από τις 17:00, ο τραγουδιστής έσκισε αστυνομική κορδέλα στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Δορυλαίου, που είχε τοποθετηθεί στο σημείο επειδή δεν επιτρεπόταν προσωρινά στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε με ταχύτητα, τραυματίζοντας ελαφρά με τον καθρέφτη του οχήματός του τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα