16 Απριλίου 2024 / 11:18 πμ
16 Απριλίου 2024 / 11:18 πμ

Σσσσστ! Έχει κλάσικο…

από fimotro

Αδιαμφισβήτητα το γεγονός που συγκεντρώνει όλα τα φώτα πάνω του την Κυριακή δεν είναι άλλο από το “el clasico” Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, το οποίο πρόκειται να κρίνει πολλά όσον αφορά τον τίτλο στην Ισπανία. Από εκεί και πέρα, στη Super League διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική που ίσως κρίνει ποια ομάδα θα ακολουθήσει τη Βέροια στη Football League.

Δες εδώ προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.

Δικαιωματικά ξεκινάμε από την Primera Division. Εκεί, όπως προείπαμε, δεσπόζει ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι που υπάρχει στην Ευρώπη. Η Ρεάλ εναντίον της Μπαρτσελόνα, σε μια μάχη την οποία περιμένουν με κομμένη την ανάσα οι οπαδοί και των δύο ομάδων. Η σημερινή αναμέτρηση βρίσκει τη “βασίλισσα” στην κορυφή της βαθμολογίας, με τους “μπλαουγκράνα” να την ακολουθούν στο -3, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Γίνεται κατανοητό πως αν ο Ρονάλντο και η παρέα του δεν ηττηθεί από εκείνη του Μέσι, τότε θα βρίσκεται με το ένα χέρι πάνω στον τίτλο. Λίγο απομένει ακόμα για να γνωρίζουμε! Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, έχουμε τα ζευγάρια Σοσιεδάδ – Λα Κορούνια, Θέλτα – Μπέτις και Λας Πάλμας – Αλαβές.

Στη Super League, η προτελευταία αγωνιστική παρουσιάζει ενδιαφέρον, κυρίως, όσον αφορά την παραμονή ή καλύτερα ποια ομάδα θα ακολουθήσει τη Βέροια στην Football League. Οι άμεσα υποψήφιες είναι ο Λεβαδειακός (υποδέχεται την ΑΕΚ), η Λάρισα (υποδέχεται την Ξάνθη), ο Ηρακλής (υποδέχεται τον Παναιτωλικό), ο Αστέρας Τρ. (φιλοξενείται από τη Βέροια) και λιγότερο η Κέρκυρα (υποδέχεται τον Πανιώνιο). Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος και Πλατανιάς – ΠΑΟΚ.

Στην Αγγλία ξεχωρίζει ο ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ βρίσκουμε και τα δύο κλασικά κυριακάτικα ματς της Premier League. Αυτήν τη φορά έχουμε τα ζευγάρια Mπέρνλι – Μάν. Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας, τα οποία θα έχουν αντίκτυπο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Στη Γερμανία διεξάγονται, επίσης, δύο παιχνίδια με τη Φράιμπουργκ να υποδέχεται την Λεβερκούζεν και τη Σάλκε να αντιμετωπίζει τη Λειψία στο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας. Στη Ligue 1 της Γαλλίας, ξεχωρίζει το ντέρμπι Λυών – Μονακό που θα κρίνει αρκετά στην κορυφή, ενώ το Τουλούζ – Νις θα δείξει αν οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν να διεκδικούν το πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση Σεν Ετιέν – Ρεν.

Τέλος, στη Serie A έχουμε πλήρη αγωνιστική κίνηση, καθώς διεξάγονται επτά συνολικά αναμετρήσεις. Η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται τη Τζένοα, ενώ η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Σασουόλο. Ενδιαφέρον για τη μάχη της παραμονής παρουσιάζουν τα παιχνίδια Μίλαν – Έμπολι και Σαμπντόρια – Κροτόνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα