20 Απριλίου 2024 / 12:05 πμ
20 Απριλίου 2024 / 12:05 πμ

Σπύρος Λυκούδης : Στους αρχηγούς πάντα αντανακλάται η επιτυχία και η αποτυχία…

από fimotro

northΟ βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης δεν βλέπει εκλογές εκτός και αν θελήσει απο μονη της οπως ειπε να αποδράσει η κυβέρνηση αλλά δεν βλέπει και πίεση του κόσμου απο τα πεζοδρόμια. Αυτό ειπε ο βουλευτής μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98.
Ο κ. Σπύρος Λυκούδης, σημείωσε οτι η πλειοψηφία της κυβέρνησης κατα την γνώμη του ειναι αραγής η κυβένηση θέλει την εξουσία και οι βουλευτές ειπε θα ψηφιζουν τα παντα για να παραμείνουν στην εξουσία μέχρι το 2019. Ταυτόχρονα διαπιστώνει πως δεν υπάρχει απο την κοινη γνώμη και η κατάλληλη πίεση μεσα απο τα πεζοδρόμια οπως ειπε γιατί ο κοσμος εχει κουραστεί και εχει απογοητευτεί. Τόνισε ομως πως πρεπει μια κοινωνία για να εκφράσει την αγανάκτηση της πρεπει στο πλαίσιο το δημοκρατικό να κινητοποιείται με νόμιμο τροπο. Η κοινωνία πιέζεται αλλά δεν αντιδρά και ετσι η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Για αυτο και οπως ειπε η ευθύνη της αντθπολτευσης ειναι τεράστια για να αναδείξει τα κοινωνικά δικαιώματα αλλά βρισκεται το πολιτικό συστημα του δικομματισμού που δεν τον πιστεύω στο περιθώριο. Ο χωρος της κεντροαριστεράς ειπε εχει κατακερματίσει διασπαστεί και όσες προσπαθειες αν έγιναν απέτυχαν. Απέδωσε μαλιστα την αποτυχία και στο γεγονός πως οι περισσότεροι θελουν να γινουν αρχηγοι.

Σε οτι αφορά το ποτάμι ο κ. Λυκούδης σήμανε ξανά το καμπανάκι του κινδύνου ειπε που παρότι εχει φρέσκες ιδέες δεν κατάφερε να φέρει αισιοδοξια. Πρεπει να διορθώσουμε τη φυσιογνωμία μας , σημείωσε να συσπειρώσουμε, τις ιδέες μας κσι ειναι άδικο να μην εχει σοβαρή πολιτική παρουσία. Ο κ. Θεοδωράκης τόλμησε ειπε να δημιοργήσει το ποτάμι αλλά οι επιτυχίες παντα αντανακλούν στους επικεφαλής και οταν ειναι επιτυχημένες και οταν ειναι αποτυχημένες. Περνάμε μια δυσκολία , τι να κανουμε ειπε οι επικεφαλής των κομματων ειναι οι εισπράκτορες της επιτυχίας ή της αποτυχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα