19 Απριλίου 2024 / 12:05 μμ
19 Απριλίου 2024 / 12:05 μμ

Σπυράκη: Ζητάμε κλήτευση Παπαδόπουλου, Ρουμπάτη και Ταξίαρχου Παπαδάκη

από fimotro

Την κλήτευση του ταξίαρχου Παπαδάκη, του κυρίου Παπαδόπουλου και του επικεφαλής της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που ελέγχει τους εξοπλισμούς, θα ζητήσει η Νέα Δημοκρατία, όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Σε συνέντευξή της στο ρ/σ του Θέματος, η κ. Σπυράκη, επεσήμανε: “Δεν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα που θέσαμε και θα επιμείνουμε. Σε λίγο θα υποβάλουμε το αίτημα στην αρμόδια επιτροπή που ελέγχει τους εξοπλισμούς στην Βουλή, όπως ήδη προανήγγειλε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να δώσουν τη δίκης τους εκδοχή, ο ταξίαρχος Παπαδάκης, ο κύριος Παπαδόπουλος και ο επικεφαλής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης”.

“Εμείς θέλουμε να ακούσουμε απαντήσεις”, τόνισε και συνέχισε λέγοντας “είμαστε μια από τις πολιτικές δυνάμεις που προβληματιζόμαστε. Με βάση τις αποδείξεις που έχουμε, προβληματιζόμαστε ότι υπάρχουν βαριές σκιές και γκρίζα πράγματα στην υπόθεση για τα οποία δεν λάβαμε απαντήσεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα