28 Μαρτίου 2024 / 4:08 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:08 μμ

Σπίρτζης κατά δικαστών: Δικαστικές αποφάσεις από το πουθενά εξυπηρετούν σκοπιμότητες

από fimotro

Μιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, και ο Χρήστος Σπίρτζης έριξε «καρφιά» κατά των δικαστών, υποστηρίζοντας ότι δικαστικές αποφάσεις από το πουθενά εξυπηρετούν σκοπιμότητες.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι υπάρχουν δικαστές που ασκούν πολιτική, υπερβαίνοντας τον θεσμικό τους ρόλο, ο υπουργός Υποδομών είπε:

«Δεν ξέρω αν το κάνουν γιατί έχουν πολιτική ή άλλη, σκοπιμότητα, δεν κάνω δίκη προθέσεων. Υπάρχουν αποφάσεις, που δεν συνιστούν μία δικαστική κρίση διαφόρων υποθέσεων, αλλά ότι ξαφνικά από το πουθενά βγαίνουν αποφάσεις, που ανατρέπουν συγκεκριμένα πράγματα και δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία, είναι γεγονός».

Και πρόσθεσε: «Δεν ισχύει το ίδιο -να δώσουμε χίλια νομικά δίκια για τη νομική επιστήμη, έχει τους δικούς της κανόνες προφανώς- για τους συμβασιούχους; Θέλετε να δούμε τη χρονική στιγμή που βγήκε η απόφαση, θέλετε να δούμε γιατί τόσα χρόνια, που υπήρχε αυτό το πρόβλημα, δεν βγήκε απόφαση;».

Στο ερώτημα αν αποδίδει σκοπιμότητες στη δικαστική απόφαση που ουσιαστικά οδήγησε σε απόλυση τους συμβασιούχους, ο ίδιος απάντησε:

«Δεν μπαίνεις στον πειρασμό να οδηγηθείς σε τέτοια συμπεράσματα; Εγώ δεν κάνω οριζόντιες κριτικές ποτέ για κανένα, ότι όλη η δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Αλλά, μη μου πείτε ότι δεν μπαίνετε στον πειρασμό για κάποιες δικαστικές αποφάσεις να σκεφτείτε αν αυτοί οι δικαστές λειτουργούν σαν δικαστές ή έχουν άλλες σκοπιμότητες στο πίσω μέρος του μυαλού τους».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα