19 Απριλίου 2024 / 10:25 μμ
19 Απριλίου 2024 / 10:25 μμ

Σπίρτζης: Θα δώσουμε 13η σύνταξη και το… 2019-2020!

από fimotro

Επαναφορά της «13ης σύνταξης» υπόσχεται ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Μιλώντας το απόγευμα στην Ολομέλεια της Βουλής και απαντώντας σε κριτική κατά της κυβέρνησης για την συμφωνία της Μάλτας ο κ. Σπίρτζης είπε: «Σας κοστίζει ότι φέρνουμε συμφωνία με μηδενικό δημοσιονομικό κόστος για τους πολίτες. Σας κοστίζει ότι έχουμε την δυνατότητα ρύθμισης του χρέους. Σας κοστίζει ότι, εφόσον έχουμε πλεονάσματα, θα έχουμε το 2019-2020 -όπως και φέτος- 13η σύνταξη»!
Και συνέχισε: «Θα έχουμε άλλη λογική στον ΕΝΦΙΑ, στην φορολογία και σε όλα τα υπόλοιπα. Σας κοστίζει αυτό. Επικαλείστε στοιχεία της ΤτΕ -ελπίζω να μην επικαλείστε όσα λέει ο διοικητής της ΤτΕ ότι είναι πλουσιοπάροχο το σύστημα ασφάλισης. Εμείς, σε κάθε περίπτωση, επιφυλασσόμαστε να πανηγυρίσουμε, όταν διευθετηθεί το χρέος και βγάλουμε τον λαό από εκεί που οι δικές σας συμμαχικές δυνάμεις τον έβαλαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα