20 Απριλίου 2024 / 1:56 πμ
20 Απριλίου 2024 / 1:56 πμ

Σοκ στους Γαργαλιάνους: Δολοφόνησαν νεαρή μητέρα 4 παιδιών

από fimotro

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για την υπόθεση του θανάτου της 35χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στην κοινότητα Λεύκη Μεσσηνίας, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από όπλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής, η 35χρονη φέρεται να έχει πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο.
Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Πάντως, στο πλαίσιο των ερευνών, εκτός από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 35χρονη, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την γυναίκα.
Η 35χρονη Γ.Π., σύμφωνα με πληροφορίες είχε να δώσει σημεία ζωής από χθες αργά το απόγευμα.
56
Την άτυχη γυναίκα εντόπισε σήμερα το πρωί ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος υπηρετεί στην Π.Υ. Γαργαλιάνων, ενώ πήγαινε για το μάζεμα των ελιών.
Μια εκ των εργατριών που είχε στο αυτοκίνητο είδε το αμάξι της γυναίκας του να βρίσκεται παρκαρισμένο σε κάθετο αγροτικό δρόμο. Αμέσως σταμάτησε και αντίκρισε, το αποτρόπαιο θέαμα, της νεκρής συζύγου του.
Οι αρχές ανακρίνουν το σύζυγο που φέρεται να ήταν και ο τελευταίος που είδε ζωντανή την άτυχη μητέρα.
Πηγή: messinianews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα